Wijkinrichting

Inrichten speelterreinen

Zoals u wellicht weet worden ook in Zwanenkamp de speelvelden herzien. Dit is ontstaan uit het feit dat de veiligheid van veel speeltoestellen niet meer oke was. De gemeente heeft lang moeten sparen maar er wordt toch actie ondernomen. Wij ontvingen van de gemeente bijgaande tekening van het speelterrein ter hoogte van huisnummer 822.

Aanvulling:
Ook de speeltuin achter nr 174 wordt op dit moment aangepakt, evenals de “voetbalkooi” bij nr 572 en de speeltuin tegenover het winkelcentrum.
Daar zijn helaas (nog) geen foto’s van beschikbaar. Voor een aantal speeltuinen is eind vorig jaar een inloopmiddag gehouden in de Valkenier in Valkenkamp, daar konden bewoners hun wensen kenbaar maken.
Op zaterdag 21 april om 11 uur komt de gemeente (Marijke Hofstra) overleggen met de bewoners bij de nrs 1204 over de speeltoestellen. Dit vind buiten plaats. Iedere bewoner daar is welkom!