2 gedachten over “Enquête woningbouw

 1. Ik heb van verschillende bewoners vernomen dat er flyers in de wijk zijn verspreid ivm met de enquête woningbouw in zwanenkamp. Nu heb ik ook van meerdere mensen begrepen dat zij niets in hun bus hebben ontvangen waaronder ik zelf. Via buren ben ik op uw website de enquête tegen gekomen en heb deze ingevuld. Misschien toch een aandachtspuntje?

  1. Beste Hans,
   het klopt dat er bij een aantal adressen is geflyerd afgelopen zaterdag, maar dat was omdat we op de braderie bij WC Zwanenkamp stonden en er materiaal over was. Er is zowel op de site van de Wijkcommissie als ook op de site van de VAR ruchtbaarheid gegeven aan onze actie. Ook op onze Twitter en LinkedIN pagina is een en ander gemeld. Bij de winkels zijn ook flyers opgehangen of neergelegd. Wij hoopten dat er op deze manier voldoende bekendheid aan is gegeven.
   Met dank aan je buren die het hebben doorgegeven! We kijken nog even wat we met het aandachtspunt gaan doen.

   Wijkcommissie Zwanenkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.