MededelingenWijkcommissie

Wijkcommissie stopt

Beste bewoners en belangstellenden,

Helaas heeft de voorzitter van de wijkcommissie Theo Kok om privé redenen moeten besluiten het voorzitterschap neer te leggen. Theo is als vrijwilliger al ruim 30 jaar zeer actief en betrokken bij de wijk. De laatste jaren werd het steeds moeilijker om andere leden te vinden voor de wijkcommissie. De huidige drie leden hebben aangegeven ook te stoppen. De website en het signaleringsteam blijven voorlopig nog actief.

We zijn Theo en de andere leden (René van het Hek, William de Groot en Germ Wind)  natuurlijk erg dankbaar voor hun uitgebreide inzet de afgelopen jaren.
Denk vorig jaar aan het wijkpark overleg en de ophef rond de mogelijke nieuwbouw.

Oproep

Zijn er wellicht bewoners die zich zouden willen inzetten voor de wijk? Wellicht als zelfsturend bewonersteam? U kunt dit aangeven op het contact formulier.

Een gedachte over “Wijkcommissie stopt

  1. Erg jammer dat de wijkcommissie ermee gaat stoppen. In de afgelopen jaren hebben we daar veel profijt van gehad waardoor de gemeente en bvb abrona niet zomaar hun ideeën konden uitvoeren zonder goed overleg met de wijk. . Hopelijk zijn er mensen uit de wijk die toch het stokje weer zouden willen oppakken. In ieder geval wil ik de wijkcommissie bedanken voor hun inzet en hoop ik dat het niet verloren gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.