Zwanenkamp

Voor en van ons allen

Inlogformulier

whatsapp buurtpreventie

De wijkcommissie Zwanenkamp is sinds 1999 actief in de wijk.

Enquete
De eerste conclusie van de enquete september 2009, is dat het wonen in Zwanenkamp met een dikke voldoende van 7,3 wordt gewaardeerd. Wederom een kleine stijging t.o.v. 1999 en 2005, die respectievelijk werden beoordeeld met een 7,1 en een 7,2.

Wat doet een wijkcommissie zoal ?
De wijkcommissie onderhoud o.a. de contacten met de gemeente, maar is ook betrokken bij zaken zoals de spooruitbreiding Amsterdam-Utrecht en de ontwikkeling van het nieuwe geluidsscherm aan de A2. Verder bewaakt de wijkcommissie de leefbaarheid in de wijk. Inmiddels hebben we weten te voorkomen dat de provincie vier windturbinus gaat bouwen direct achter Zwanenkamp en gaat de KPN een andere locatie zoeken voor haar UMTS-mast, zijn we een 30 km zone geworden, verzorgen we de lampjes in boom aan de entree van de wijk, hebben aan de entree een vlaggenmast laten plaatsen enz.
Ook zijn wij nauw betrokken bij het onderhoud van de wijk. Wilt u reageren op het onderhoud, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een ander onderdeel van de wijkcommissie is buurtpreventie. Deze is sinds november 2000 actief en onderhoud de contacten met de politie en de wijkbeheerder van de gemeente. Sinds oktober 2004 is als onderdeel van buurtpreventie een signaleringsteam actief. Hierover leest u meer onder button buurtpreventie. Heeft u interesse in deelname in “het signaleringsteam” stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Theo Kok of William de Groot
Meer informatie over wat buurtpreventie inhoudt kunt u krijgen via de brochure “meedoen aan buurtpreventie”. Deze is ook te verkrijgen bij de politie.

Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator