Veiligheid

Laat ze niet binnen!

Van de gemeente

Ouderenbijeenkomst over babbeltrucs en inbraakpreventie

19 april 2018 – Ouderen zijn steeds vaker slachtoffer van babbeltrucs en inbraken. Zij behoren tot de risicogroep als het om deze thema’s gaat. Het vertrouwen van de slachtoffers wordt geschaad en dat heeft veel impact.

Samen met Welzijn Stichtse Vecht, Habion en de politie wil de gemeente babbeltrucs en inbraken bij ouderen onder de aandacht brengen.

Op woensdag 2 mei zal in Studio Idee, Ingang Straatweg of Driehovenlaan 2 te Loenen aan de Vecht, van 14.00 tot 16.00 uur een gratis informatiebijeenkomst worden georganiseerd. Hier worden tips gegeven over het herkennen van babbeltrucs en wat u hiertegen kunt doen. Onder het genot van een kopje koffie zal de wijkagent Richard Duits deze presentatie verzorgen. U bent van harte welkom en hoeft zich niet aan te melden!