ActiviteitenLeuk en interessantVeiligheid

Buurtpreventie

De vakantie zit er weer aan te komen (gelukkig) maar dat betekent ook vaak dat uw huis verlaten is voor enige tijd. het is belangrijk dat uw buren of bijvoorbeeld het signaleringsteam onze wijk veilig houden.

Wij zijn op zoek naar whatsappers en signaleerders!

u kunt zich aanmelden bij buurtpreventiestichtsevecht.nl. Let op er zijn dus twee opties waarvoor u zich kunt aanmelden.

Later meer tips over de vakantieperiode.

Een fijne vakantie!

2 gedachten over “Buurtpreventie

  1. Ik wilde even reageren, misschien zit ik helemaal fout, maar vanmiddag kwam er een jonge vrouw aan de deur die zei dat ze voor de veiligheid in de wijk kwam ze had een kaartje met een elastischkoord om haar middel , maar daar heb ik niet de tijd voor gehad om op te kijkenen zei dat ze drie huizen uitzocht om mee te werken aan een voorlichting voor veilige sloten. Of ik mee wilde werken en of ze dan binnen mocht komen . Ik zei mijn huis is goed beveiligd, met goede sloten, toen begon ze over een alarmsysteem. Toen ze bemerkte dat ok geen interesse had, liep ze weg. Achteraf had ik een raar gevoel hierover, misschien onterecht. Hebben jullie van meerdere mensen dit verhaal gehoord. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

    1. Dat klinkt inderdaad niet helemaal in orde. In principe kunt u op dat moment het beste de politie bellen. Beter een keer te veel gebeld dan te weinig.
      Wilt u zo vriendelijk zijn dit alsnog te melden bij de politie op 0800 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.