LeefbaarheidMededelingenWijkinrichting

Update groen onderhoud

Zoals u weet is de wijkcommissie al geruime tijd bezig om samen met bewonersreacties en een schouw met de gemeente om het groenonderhoud in de wijk aan te laten pakken. Vandaag heeft de gemeente ons het volgende laten weten: vanaf December – februari gaat de gemeente flink aan de slag in Zwanenkamp. Er zal dan veel gesnoeid en opnieuw geplant worden.

Wij zijn erg benieuwd natuurlijk en houden u verder op de hoogte.

Uw  wijkcommissie

2 gedachten over “Update groen onderhoud

  1. Misschien een idee om de armoedzalige beplanting bij de voetbalkooi te vervangen voor een mooi haag van rhodondendrons aan te planten. Een beetje kleur kunnen we w gebruiken.

  2. rhododendrons geven helaas maar even kleur, voor de rest van het jaar zijn ze uiterst saai. Er zijn betere struiken die meer kleur geven door het jaar heen en aantrekkelijk zijn voor mens en dier (vogels, insecten). Om de beplanting dan ook nog te laten slagen is betrokkenheid van omwonenden en gebruikers belangrijk. Maar een eerste vereiste is een hondenpoep-vrije zone……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.